Πληροφορίες Αποστολής - Μεταφορικά

ΓΕΝΙΚΑ

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με courrier.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Όλες οι παρακάτω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Για αγορές άνω των 100,00€ η αποστολή είναι Δωρεάν. H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (ACS) σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-5 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες μικρότερες των 100,00€ τα έξοδα αποστολής είναι για κάτω από 2 κιλά 3,50€ για τους Χερσαίους προορισμούς και Νησιωτικούς προορισμούς και 5€ για Δυσπρόσιτες περιοχές. Για παραγγελίες μεταξύ 2-4 κιλά τα έξοδα αποστολής προσαυξάνονται κατά 1,50€ και για 4-6 κιλά προσαυξάνονται κατά 3,00€. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€. Τα όσα αναφέρονται να είναι σε πλήρη συμφωνία με τον υπολογισμό του κόστους στο checkout

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 7 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.

Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων(extra χρέωση 2,00€).

ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μή άμεσης διαθεσιμότητας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τραπεζας Eurobank.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τράπεζα Eurobank
00260328900201657009
IBAN GR89 0260 3280 0009 0020 1657 009
Δικαιούχος: Γιαννακάκης Δημήτριος

Τράπεζα Πειραιώς
5072110362217
IBAN GR25 0172 0720 0050 7211 0362 217
Δικαιούχος: Γιαννακάκης Δημήτριος

Οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται με την επιλογή κατάθεσης στον λογαριασμό μας, εκτελούνται μόλις εμφανιστεί η κατάθεση. Για αποφυγή κρατήσεων απο άλλες τράπεζες θα συνιστούσαμε οι καταθέσεις να γίνονται μόνο μέσω της Πειραιώς ή της Eurobank.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πληρωμή με την παραλαβή στο κατάστημά μας Λεωφόρος Πεντέλης 30, ΤΚ 15234 Χαλάνδρι

Πολιτική Αλλαγών

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και να σας επιστραφεί το σύνολο της αξίας αυτής, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων σύμφωνα με το τυποποιημένο πανευρωπαϊκό έντυπο υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 213 0047244. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία (εάν υπάρχει) και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν (καρτελάκια αξεσουάρ). Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω (ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα) δεν θα αποζημιώνονται. ΟΛΑ τα προϊόντα που σας προσφέρει το www.behero.gr είναι πρώτης ποιότητας και παρέχουν πιστοποιητικά “Ποιότητας” και πιστοποιητικά “Ασφαλή για παιδιά”, σε εξαιρετική περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα (δεν θα αποζημιώνονται ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση. Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/ αντικατάστασης προϊόντος επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 213 0047244 ή στο e-mail: info@behero.gr

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Εάν το εμπόρευμα που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Στη συνέχεια πρέπει μέσα στις επόμενες 7 ημέρες να πραγματοποιήσετε και την αποστολή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντας και το λόγο της ακύρωσης. Το αίτημα πρέπει να καταχωρηθεί εντός 3 ημερών και να πραγματοποιηθεί η αποστολή μέσα στις επόμενες 7 ημέρες από την έγκριση του αιτήματος. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων. Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα : Απόδειξη λιανικής και άλλα συνοδευτικά όπως ετικέτες –διακριτικά σήματα μέσα στο κουτί κλπ.Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

ΥΓ: Από την Πολιτική Αλλαγών μας εξαιρούνται οι ενότητες "Αξεσουάρ" , αφού δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μετά το πέρας της παραγγελίας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ/ΦΙΛΤΡΑ